top of page

DIY letters with dried flowers
De twijgen letters zijn een stijlvolle, maar ook leuke manier om een accent te geven aan de ruimte. Je kan ze maken als decoratie voor je huis of een feestje (babyborrel, huwelijk, vrijgezellen,communie...) Gemaakt met droogbloemen blijven deze alternatieve 'kransen' mooi en fris.


Met enkele haalbare en natuurlijke materialen kan je super originele dingen maken voor je tafelstyling, zoals deze kartonnen letters met droogbloemen hierboven.


Letters met droogbloemen:

Droogbloemen

Lijmpistool

Breekmes

Potlood

Lat


Zo maak je het:

Je kan de kartonnen letter in z’n geheel gebruiken ofwel doormidden snijden. Je zal zien dat de letter aan de binnenkant uit golfkarton bestaat. Beide kanten kan je gebruiken, maar de binnenkant geeft net dat beetje meer structuur en vooral een echte DIY feel! Selecteer enkele droogbloemen en bevestig deze met het lijmpistool op de letter.


Letters met twijgen:

Twijgen/takken – wilgentakken voor de buigzaamheid

Snoeischaarijzerdraad voor bloemschikken

Droogbloemen


Zo maak je het:

Bepaal hoe groot de letter moet worden en snij de twijgen. Het mooiste is dat je varieert in dikte en grootte. Bindt het geheel samen met de ijzerdraad. Selecteer enkele droogbloemen en bevestig deze met het lijmpistool op de letter.Helemaal weg van de letters met twijgen? Tijdens de workshop krijg je alle materiaal hiervoor nodig en een persoonlijke begeleiding hoe je de natuur op een originele manier kan integreren in jouw interieur.


Deze DIY is gemaakt in samenwerking met Sientje van SpotworkshopsIk ben ook heel benieuwd naar jouw creatie! Deel dus zeker jouw resultaat #otokidiyHeb jij ook een product of een dienst waarvoor je een DIY wil laten maken? Stuur me dan zeker een berichtje. Ik kijk uit naar onze samenwerking.


Veel zelfmaakplezier! Sara
Comments


bottom of page