top of page

DIY glass decoration

Een geslaagde DIY is voor mij eentje waarbij je het materiaal voorhanden hebt of in winkels dichtbij kan kopen. Naast de Banier, Veritas, AVA, ... ga ik ook graag naar de Brico. Niet omdat klussen mij zo interesseer, het is vooral het materiaal dat ze daar hebben waar ik zo blij van wordt. Want ik kijk graag met een andere blik, nl. waarvoor kan dit item nu nog allemaal dienen? Dat slaag ik op in mijn mindmap en als ik dan een nieuwe DIY wil maken, dan browse ik door die catalogus in mijn hoofd. Btw, er zitten zo wel meerdere catalogussen in mijn brein. Lekker handig, maar soms wel een beetje crowded.


Een tijdje geleden ontmoete ik Jente en Chérine van The Collect Club. Twee hele fijne dames, beiden interieur architect en met een voorliefde voor 'preloved tableware'. Er was meteen die klik en fijne plannen voor een samenwerking werden gemaakt.


De liefde hangt deze week extra in de lucht gezien het weldra Valentijn is. Maak je leuke plannen voor een kleine tête à tête of een gezellig samenzijn met vrienden of familie? Deze DIY geeft een heerlijke romantische toets aan je glaswerk.


Wat heb je nodig:

· Een preloved glas

· Isolatiebuis – Brico ;-)

· Droogbloemen

· Breekmes en lijmpistool


Zo maak je het:

Snij de gewenste dikte (een 3-tal cm) van de isolatiebuis. Je kan variëren in diktes naar gelang de hoogte van het voetje van het glas.

Bevestig met het lijmpistool de droogbloemen op de foam (isolatiebuis). Let wel sommige lijmpistolen hebben een hoge temperatuur. Dat kan er voor zorgen dat de lijm wat insmelt in de foam. Probeer dat even uit voor je eraan begint.Het leuke is dat je deze decoratie kunt hergebruiken!Ik ben ook heel benieuwd naar jouw creatie! Deel dus zeker jouw resultaat #otokidiy


Heb jij ook een product of een dienst waarvoor je een DIY wil laten maken? Stuur me dan zeker een berichtje. Ik kijk uit naar onze samenwerking.


Veel zelfmaakplezier! Sara

Komentar


bottom of page