top of page

Wreath

BLOEMENKRANS gedroogde bloemen - 55€pp, 2u30

Laat je inspireren om een vleugje van de natuur in huis te halen door deze frisse en moderne manier van kransmaken. Een mooie vorm dat niet langer enkel bestemd is voor de kerstperiode. Maar waar je elk seizoen kleur en textuur mee in je interieur brengt. Gemaakt op een houten ring, duurzaam en mooi om steeds opnieuw je eigen creaties mee te maken.

We maken ook een gevlochten, duurzame krans met gedroogde bloemen om extra lang van te genieten. 

Je kan kiezen of je de krans volledig rond bekleedt of slechts een gedeelte. We laten ons leiden door de beweging en de vorm van de natuur.

Er is geen vastgesteld plan, iedereen kan zich laten inspireren door de materialen die zijn meegebracht, vers groen, gedroogde bloemen en planten waarmee je iets kan maken dat het hele jaar mooi blijft.

BLOEMENKROON - 50€pp, 2u

Tijd om even alle drukte aan de kant te schuiven en iets met je handen te maken. Trakteer jezelf en maak een prachtige en unieke kroon van verse bloemen. Een bloemenkroon is leuk om te maken en geeft elke gelegenheid een betoverend tintje.

We werken met allerlei soorten bloemen en groen die mooi indrogen zodat je er thuis nog lang plezier aan hebt. Al het materiaal wordt voorzien, zodat jij je eigen creatie meteen kunt dragen.

In een bloemenkrans kan je jouw persoonlijkheid helemaal uitspelen. Er is geen juiste of verkeerde manier.

Je zal zien dat je helemaal happy naar huis gaat, want bloemen maken blij!

bottom of page