top of page

di 12 nov

|

Bar Anna

Workshop Tafelstyling - Leuven

Een inspirerende workshop voor zij die van DIY en vormgeven houden.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop Tafelstyling - Leuven
Workshop Tafelstyling - Leuven

___

12 nov 2019, 19:30 – 22:00

Bar Anna, Leopold Vanderkelenstraat 27, 3000 Leuven

___

Wat maakt een mooie tafel? En hoe kan je met eenvoudige materialen, telkens opnieuw de juiste setting creëren?

De workshop tafelstyling van O-TOKI gaat over de ‘pure’ tafel, die door natuurlijke materialen en alledaagse voorwerpen wordt vormgegeven. We vertrekken vanuit een basis (witte bord, inox bestek) en voegen er zelfgemaakte – elementen aan toe zodat de tafel elke keer een andere en persoonlijke look krijgt. De nadruk ligt hier op het grafisch vormgeven van menu, naamkaartjes, … Met heel veel voorbeelden naar de toepassing in de setting. Hoe je eenzelfde element kunt gebruiken op verschillende manieren, om ook zo weer je eigen persoonlijke stijl vorm te geven. We bespreken hoe je een kleurschema voor de tafel kunt maken. En welke materialen er nodig zijn om deze beeldsetting te helpen bepalen.

Over Bar Anna: Gedreven om de koffie- en theemarkt te opwaarderen, serveren we zorgvuldig geselecteerde specialty koffie- en theeproducten, op een gezellige en sfeervolle locatie. Gepassioneerde liefhebbers kunnen genieten van diverse zetmethoden voor Slow Coffee om een authentieke koffiebeleving te ervaren.

Prijs inclusief drankje en taart.

>> Je inschrijving is definitief na betaling. Het bedrag kan niet teruggestort worden, maar wanneer je door omstandigheden niet kan komen, mag je gerust iemand in je plaats sturen. Gelieve ons eerst hiervan op de hoogte te brengen.

Tickets

  • Workshop Tafelstyli - Bar Anna

    € 45,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page