top of page

do 12 dec

|

Bar Anna

Workshop kokedama kerstboom - Leuven

Een kokedama is een plant waarvan je de wortels laat groeien in een bolletje mos.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop kokedama kerstboom  - Leuven
Workshop kokedama kerstboom  - Leuven

___

12 dec 2019, 19:30 – 22:00

Bar Anna, Leopold Vanderkelenstraat 27, 3000 Leuven

___

De koke - 苔 dama - 玉 vindt zijn oorsprong in de 17e eeuw in Japan en is afgeleid van de oude kunst van bonsai, vertaald betekent het 'mosbal'.

Kokedama is een eeuwenoude tuinvorm en hij maakt een comeback. Deze Japanse bonsai variëteit gedijt goed binnenshuis en vormt een geweldig accent in de ruimte. De mosballen zijn eenvoudig zelf te maken met slechts een paar materialen.

De kunst van Kokedama vertaalt letterlijk van "koke" wat mos betekent en "dama" betekent bal. De kokedama heeft een opleving ervaren als een moderne kunstvorm die zorgt voor uniek gepresenteerde planten en bloemen.

Een Japanse mosbal maakt een persoonlijk geschenk of gewoon een interessant accent voor een favoriet planten en bloemen. Je kunt de kunst van Kokedama zelf oefenen met slechts enkele items en minimale vaardigheden.

***In deze workshop maken we een kokedama met een kerstboompje***

Over Bar Anna: Gedreven om de koffie- en theemarkt te opwaarderen, serveren we zorgvuldig geselecteerde specialty koffie- en theeproducten, op een gezellige en sfeervolle locatie. Gepassioneerde liefhebbers kunnen genieten van diverse zetmethoden voor Slow Coffee om een authentieke koffiebeleving te ervaren.

Prijs inclusief drankje en taart.

>> Je inschrijving is definitief na betaling. Het bedrag kan niet teruggestort worden, maar wanneer je door omstandigheden niet kan komen, mag je gerust iemand in je plaats sturen. Gelieve ons eerst hiervan op de hoogte te brengen.

Tickets

  • Workshop kokedama - Bar Anna

    € 55,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page