top of page

vr 06 dec

|

Kornél

Workshop kokedama kerstboom - Berchem

Een kokedama is een plant waarvan je de wortels laat groeien in een bolletje mos.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop kokedama kerstboom - Berchem
Workshop kokedama kerstboom - Berchem

___

06 dec 2019, 14:30 – 16:30

Kornél, Sint-Lambertusstraat 1 - Berchem

___

De koke - 苔 dama - 玉 vindt zijn oorsprong in de 17e eeuw in Japan en is afgeleid van de oude kunst van bonsai, vertaald betekent het 'mosbal'.

Kokedama is een eeuwenoude tuinvorm en hij maakt een comeback. Deze Japanse bonsai variëteit gedijt goed binnenshuis en vormt een geweldig accent in de ruimte. De mosballen zijn eenvoudig zelf te maken met slechts een paar materialen.

De kunst van Kokedama vertaalt letterlijk van "koke" wat mos betekent en "dama" betekent bal. De kokedama heeft een opleving ervaren als een moderne kunstvorm die zorgt voor uniek gepresenteerde planten en bloemen.

Een Japanse mosbal maakt een persoonlijk geschenk of gewoon een interessant accent voor een favoriet planten en bloemen. Je kunt de kunst van Kokedama zelf oefenen met slechts enkele items en minimale vaardigheden.

***In deze workshop maken we een kokedama met een kerstboompje***

Over Kornél: 

Kornél is je woonkamer, de plek waar je werkt en waar je cultuur ontdekt. Kornél brengt mensen samen: thuiswerkers, kunstenaars, ontwerpers, buurtbewoners en zij die gewoon zin hebben in een goeie koffie. Kornél is toegankelijk voor iedereen. Kornél is van ons allemaal…

Prijs inclusief drankje en taart.

>> Je inschrijving is definitief na betaling. Het bedrag kan niet teruggestort worden, maar wanneer je door omstandigheden niet kan komen, mag je gerust iemand in je plaats sturen. Gelieve ons eerst hiervan op de hoogte te brengen.

Tickets

  • Workshop kokedama - Kornél

    € 60,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page