top of page

vr 08 nov

|

Kornél

Workshop Furoshiki - Berchem

De Furoshiki is een milieuvriendelijk, handig en een geweldig alternatief voor plastic verpakkingen en cadeaupapier.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop Furoshiki - Berchem
Workshop Furoshiki - Berchem

___

08 nov 2019, 14:30 – 16:30

Kornél, Sint-Lambertusstraat 1 - Berchem

___

Furoshiki (風 呂 敷, fu-rosh-ki) is een traditioneel Japans inpakdoek. Het kan op verschillende manieren worden gebruikt voor het bundelen of cadeauverpakken van allerlei dingen. 

Furoshiki is een Japanse inpakkunst met textiel. De oorsprong van deze term/traditie kan men terugbrengen naar de 17e eeuw, waar men een gevouwen doek gebruikte om gemakkelijk kledij mee te nemen van en naar de badhuizen. Furoshiki betekent dan ook letterlijk ‘badlaken’. Ze zijn milieuvriendelijk, handig en een geweldig alternatief voor plastic verpakkingen en cadeaupapier.  

Je leert hoe je leuke, gepersonaliseerde voorwerpen inpakt met mooie stoffen. Voor iedere vorm is er een speciale furoshiki vouwtechniek. En je gaat met twee Furoshiki (doeken) naar huis zodat je verder kunt oefenen of iemand blij kunt maken met een speciaal pakje! 

Over Kornél:  Kornél is je woonkamer, de plek waar je werkt en waar je cultuur ontdekt. Kornél brengt mensen samen: thuiswerkers, kunstenaars, ontwerpers, buurtbewoners en zij die gewoon zin hebben in een goeie koffie. Kornél is toegankelijk voor iedereen. Kornél is van ons allemaal…

Prijs inclusief drankje en taart.

>> Je inschrijving is definitief na betaling. Het bedrag kan niet teruggestort worden, maar wanneer je door omstandigheden niet kan komen, mag je gerust iemand in je plaats sturen. Gelieve ons eerst hiervan op de hoogte te brengen.

Tickets

  • Workshop Furoshiki - Kornél

    € 60,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page